Békás Időfutam - 2014 - Gyömrő Kerékpáros Szakosztály

hírek

 

 

2014.04.26 - Békás Időfutam

 
Eredményeink (kategória):

Lányi Sebestyén:         idő: 27:26     helyezés: 22., egyetemi bajnokság: budapesti 4. országos 8. helyezett.
Kocsis Gábor:         idő: 29:34    helyezés: 8.
Darányi Bence:         idő: 30:47     helyezés: 47.
Juhász Dániel:         idő: 31:44     helyezés: 11.
Szemák Dávid:        idő: 31:56     helyezés: 55.
Dankó Márk:             idő: 34:03     helyezés: 15.

Lányi Sebestyén beszámolója

Április első vasárnapján megrendezésre került a kerékvár-BÉKÁS Időfutam Budapest Bajnokság, melyre öten mentünk a csapatból.
Dáviddal mentem autóval, 2 órával a rajt előtt még elég hűvös volt az idő, ezért gyorsan átvettük a rajtszámokat, majd visszaültünk a kocsiba melegedni. Sajnos otthon felejtettem a kulacsaim, szerencsére Bencénél volt egy fölös (köszi!), így nem maradtam folyadék nélkül a verseny idejére sem. Dáviddal, egy órával a verseny előtt kipakoltuk a görgőket, nekem még pár dolgot állítanom kellett a bringán, mivel kaptam kölcsön Tomitól egy könyöklőt, amiért nagyon hálás vagyok, szerintem sokat számított. Ezúton is nagyon köszönöm neki!
Nekem ez volt az első időfutamom, illetve a pályát sem sikerült előtte bejárnom, így kicsit izgultam. A táv (18km) sem feküdt annyira, aggódtam, hogy nem tudom majd beosztani az energiám, de sikerült. Mikor beértem a célba, úgy éreztem, hogy 500 métert sem tudnék már letekerni.
Délben rajtoltam, ekkor már egészen jó idő volt, a szél még fújt, a fordítóig ezt ki is használtam, de azért kicsit kellett tartalékolni, a szembeszél miatt.
Az út minősége nem volt a legjobb, pláne, hogy könyöklővel mentem. A 14. kilométertől már folyamatosan néztem a kilométerórám, egyrészt megfogadtam, hogy 36km/h alá nem megyek, illetve már nagyon számoltam vissza a métereket.
A cél előtt 2km-rel beértem egy srácot, onnantól végig egymás mellett haladtunk, ez nagyon jól jött, mert adott egy kis adrenalin löketet, hogy én érjek be előtte, ami végül sikerült is egy jól ütemezett sprinttel.
Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel, a célom az volt, hogy fél órán belül érjek be, illetve az egyetemi bajnokságban jó helyezést érjek el, aminek a folytatása hazai pályán fog zajlani.
Legutóbbi híreink
szponzoraink

© Gyömrő Kerékpáros SzakosztályOldaltérképKapcsolat

Grafika: Fellegi Gábor [alat]