Ez egy életérzés… - 2017 - Gyömrő Kerékpáros Szakosztály

hírek

 

 

2017.03.17 - Ez egy életérzés…

 

A fennállásunk óta Gyömrői kerékpársportért köteleztük el magunkat, és ezt ezután is így folytatjuk. A ruházatunk, mezünk is a Gyömrői címer és zászló színeit adja vissza, jól látható helyen olvasható a Gyömrő és a Városi Sportklub felirat, mindig ügyelünk a részletekre. Ezekről a színekről ismernek meg bennünket az ország bringásai és a szurkolói. A kedves olvasónak sem kell messzire utaznia, ha át akarja élni egy verseny élményét, a Tour de Gyömrőn csak be kell neveznie valamelyik futamra, és már részesévé válik.

Sajnos az ország sportfinanszírozási politikája és törvényei sok sportágnak nem kedveznek így nekünk sem. Ezen a Városi Sport Klub sem tud változtatni. Ezért keresünk támogatókat, akik a gyömrői kerékpár sportért, valami belső indíttatásból vezérelve, azonosulni tudnak a sportággal és áldozatot is hoznának érte.

Jelenleg folynak a hétvégi közös edzések. A klubban családias a hangulat, rendszeresen tartjuk a gyűléseket is. Túlzás nélkül állíthatom, hogy az internet és az információ forradalom világában országos lefedettséggel bírunk, ha akarjuk ismeretségi, sporttársi kapcsolatba léphetünk az ország bringásaival, csoportjaival.

Örömmel mondhatom, hogy gazdára talált a klub egyetlen saját kerékpárja, amit nemrégiben vásároltunk azzal a céllal, hogy segítsük azt a sportolót, akinek még nincs sportolásra alkalmas eszköze. Természetesen, ha már nincs rá szüksége, akkor a Szakosztály tulajdona marad. Ezzel megkíméltük egy esetleges felesleges több százezres kiadástól a családot, akik későbbre halaszthatják a vásárlást, amikor eldöntötte a fiatal marad-e ennél a sportágnál.

Hamarosan felkeressük az iskolákat is ahol kerékpár szimulátorral és kivetítővel népszerűsítjük majd ezt a jobb sorsra érdemes egészséges sportágat és szabadidős tevékenységet.
Legutóbbi híreink
szponzoraink

© Gyömrő Kerékpáros SzakosztályOldaltérképKapcsolat

Grafika: Fellegi Gábor [alat]